KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Store Kongensgade 90, 2. tv.
1264 København K

Sag:CI-AM037
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 10.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
142 m2
Andet
Opførelsesår
1880
Liggetid
137
Kvadratmeterpris
kr. 73.908
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
07-11-2022
Opdateret
25-03-2023

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Bolig og beliggenhed kæmper i bedste forstand om førstepladsen, når det kommer til denne smukke og lyse lejlighed ved Marmorkirken. Heldigvis får du begge dele med i købet, så i et sublimt nærmiljø kan du nu rykke ind i et æstetisk hjem med to værelser, to stuer, et køkken, et badeværelse og et gæstetoilet.

Ejendommen fra 1880 slår allerede stemningen an udefra med de fine finesser og fremspring, mens der inden døre følges trop med stuk, et vældigt lysindfald og det absolut nydelige sildebensgulv i massiv eg. Sidstnævnte er tilmed lagt i 2021, og dette år fik lejligheden en generel opdatering med paneler, stikkontakter, lister og opfriskning af vægge.

Oplev æstetikken i de to stuer, der suppleres af sprossede vinduer og høje paneler, og den indbyggede bogreol omkring døråbningen gør noget ekstraordinært for rummet. Jeres personlige indretning vil kort sagt skinne her, og I har fin plads til at invitere gæster til housewarming. Tapas og øvrige delikatesser bliver til ved de klassiske, hvide elementer fra Sønderborg Køkkenet, der suppleres af en træbordplade. Rummet har plads til, at en gæst kan sætte sig med et glas vin og følge slagets gang.

De to værelser danner snart ramme om en tryg nattesøvn, eller måske det ene skal dedikeret til hjemmekontor eller walk-in-closet. Se til slut gæstetoilettet samt det pæne badeværelse med væghængt toilet, separat bruseniche og plads til en vaskesøjle.

Tag ophold på tagterrassen, eller nyd en sommerstund i gården. Der har tidligere været altanprojekt i ejendommen, så muligheden for at få sat altan op er til stede.

Området taler nærmest for sig selv med Marmorkirken som et centralt pejlemærke for et nærmiljø med metro, byliv og grønne åndehuller. Besøg Kastellet, tag ud til vandet, eller oplev Indre Bys puls. Du kan det hele her.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18