KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Store Kongensgade 83, 3. TH.
1264 København K

Sag:CI-MH157
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 11.250.000
Arealer m.m.
Boligareal
176 m2
Andet
Opførelsesår
1901
Liggetid
40
Kvadratmeterpris
kr. 63.920
Prisændring
-%
Energimærke
D
Oprettet
05-03-2021
Opdateret
14-04-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

En vidunderlig beliggenhed midt i det levende Frederiksstaden venter med denne nydelige herskabslejlighed, som prydes af smukke lofter med stukkatur og et enestående lysindfald. Trumfen er den flotte udsigt til Marmorkirken og adgangen til en stor fælles tagterrasse.

I bosætter jer fantastisk lige mellem Kastellet, Kongens Have og Amalienborg, og Frederiksstaden er blandt de mest populære områder i København K. Fra hoveddøren træder I direkte ud og mærker Store Kongensgades charmerende stemning, og der er noget herlighedsværdi i at kunne se Den Kongelige Livgarde gå forbi hver dag. Til fods når I også nemt Nyboder, Kongens Nytorv, Nyhavn og Langelinie, mens kvarteret ligeledes byder på eksklusive designerbutikker, kulturelle tilbud og nogle af de bedste restauranter i byen. Metroen afgår herudover ved Marmorkirken under 100 meter væk.

Lejligheden ligger på tredje sal i en velholdt bygning fra 1901. Gennem de lune måneder kan I slappe af på den fælles tagterrasse, hvor I ugeneret kan beundre udsigten over hustagene og Marmorkirken. Desuden får I brugsret til et loftrum.

Inden døre forkæles I af plankegulve og sildebensparket i langt de fleste rum, der også imponerer med loftshøjden på over tre meter. De dekorative loftudsmykninger skaber en helt særlig atmosfære i samspil med lysindfaldet. Det kommer blandt til udtryk i en af de to vidunderlige stuer med karnapper og bindes via et rum, som kan anvendes til arbejdsværelse. Især spisestuen udmærker sig med vægpaneler og et pragtfuldt loft. Videre møder I et stort uno form-køkken fra 2019, hvis elegante elementer passer fortrinligt til hjemmet. Som det sidste får I tre værelser og et badeværelse med marmor. Endelig kan det nævnes, at vinduerne ud mod vejen er udskiftet.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18