KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Store Kongensgade 69, 2. th.
1264 København K

Sag:CI-MH393
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 12.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
187 m2
Andet
Opførelsesår
1908
Liggetid
193
Kvadratmeterpris
kr. 69.492
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
16-09-2022
Opdateret
29-03-2023

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På Store Kongensgade 69 finder I denne elegante lejlighed på anden sal, som ligger i det historiske Frederiksstaden. Der er elevator i ejendommen, og hjemmet er flot istandsat med et væld af smukke detaljer og moderne løsninger. Planløsningen fordeler sig over tre værelser, et badeværelse, et gæstetoilet og et køkken-alrum i delvis åben forbindelse med stuen. Hertil er der en dejlig, vestvendt altan.

Frederiksstaden er opkaldt efter Frederik V, og I er placeret nær københavnske vartegn såsom Amalienborg, Kongens Have og Marmorkirken, som I også har udsigt til fra lejligheden. Der er få skridt til Kongens Nytorv og Strøgets begyndelse, og alt det praktiske i form af offentlig transport og indkøbsmuligheder er ligeledes inden for nær rækkevidde.

Overalt i boligen oplever I et moderne interiør, der har en særlig karakter. Loftshøjden på lidt over tre meter bidrager med en ekstra indbydende rumfornemmelse, og i alle rum ses elegante stuk lister og i gangen smukke høje vægpaneler. Gulvene i lejligheden er gennemgående brede egeplankegulve, der giver et smukt rustikt look i den moderne lejlighed.

I træder direkte ind i køkken-alrummet, som er ganske rummeligt, og det håndbyggede snedker-køkken er udført med et flot mix af grå-beige fronter med massive egetræsskuffer og sort marmorbordplade med hvide striber, Quooker messing vandhane, samt to vinkøleskabe. I køkkenalrummet er også et indbygget skab malet i en mat og smuk mørk blåsort farve samt et fantastisk bronzefarvet spejl på modsatte væk der virkelig giver et flot rum. Fra alrummet er der 2 udgange til altanen, der vender ud mod gården, og hvor der er masser plads til at nyde årets skiftende årstider i godt selskab. Den delvis åbne forbindelse til stuen skaber et behageligt rumforløb, og i stuen strømmer der et smukt lysindfald ind gennem det store vinduesparti.

Fra gangarealet med de høje paneler og Ralph Lauren tapet, tilgår I resten af lejligheden. Det første I møder er badeværelset og toilettet, som begge er udført med et matchende inventar. På badeværelset er der en glasafskærmet bruseniche og vaskefaciliteter bestående af Miehle produkter. Boligen afrundes af tre gode værelser, hvoraf det ene har en helt fantastisk størrelse og er det oplagte luksuriøse hotel-soveværelse, der er indrettet med det fineste Ege Carpets gulvtæppe, mørklægningsgardiner samt luksuriøst vævet tapet fra Tapet Cafeen.

Som prikken over i?et har I adgang til en charmerende gård.

Alt i alt en gennemført lejlighed med på fokus på detaljen!


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18