KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Bredgade 22, 1. tv.
1260 København K

Sag:CI-MH415
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 7.195.000
Arealer m.m.
Boligareal
99 m2
Andet
Opførelsesår
1806
Liggetid
66
Kvadratmeterpris
kr. 72.677
Energimærke
G
Oprettet
17-01-2023
Opdateret
25-03-2023

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Storbymennesket får travlt med at sikre sig en fremvisning af denne fantastiske lejlighed, for boligen er nemlig placeret i Indre By nær Kongens Nytorv og noget af alt det bedste, City har at byde på. Samtidig tiltaler den flotte bolig med et køkken-alrum, en stue, to værelser og et badeværelse.

Byens puls mærkes så snart, I træder ud på gaden, hvor det ligeledes vrimler frem med butikker, spisesteder og barer i hobetal for slet ikke at tale om kunst, kultur og historiske vingesus. Amalienborg, Det Kongelige Teater, Ofelia Plads og Kunsthal Charlottenborg er blot eksempler herpå, og dertil vil I selvfølgelig nyde livet på Nyhavn eller med spadsereture i Kongens Have og på Kastellet. Det giver nærmest sig selv, at metro, busforbindelser, indkøb, daginstitution og skole alt sammen findes indenfor en radius af 550 meter.

Den charmerende ejendom fra år 1806 markerer sig med fine fremspring på facaden og sprossede vinduer. Det er på første sal, jeres kommende hjem udfolder sig, og herinde fortsætter atmosfæren i dén grad.

Bemærk radiatorskjulerne, stukken og de smukke, gennemgående gulve i supplement med afstemte farvetoner og et vældigt lysindfald. Sidstnævnte bemærkes absolut i den rummelige stue, hvor en bred række vinduer mod vest gavmildt slipper solstrålerne indenfor. Tilstødende har I køkken-alrummet, hvor elementerne og bordpladen understreger hjemmets nydelige stil, ligesom I får glæde af lækre finesser. I alrummet kan spisebordet arrangeres.

Lejlighedens to værelser ligger i forlængelse af hinanden og begge med vinduer ud imod en stille gård. Det ene kan dedikeres til hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje. Soveværelset har en markant størrelse med en bred, integreret skabsløsning. Se til slut det flotte badeværelse med sildebensgulv, indbygningsarmatur og en separat bruseniche.

Kontakt os for at høre mere. Vi giver med glæde en fremvisning.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18