KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Store Strandstræde 11, 2. th.
1255 København K

Sag:CI-MH405
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
67 m2
Andet
Opførelsesår
1935
Liggetid
123
Kvadratmeterpris
kr. 67.090
Energimærke
D
Oprettet
21-11-2022
Opdateret
25-03-2023

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Det er en absolut sublim beliggenhed, du kan kalde din, når du er rykket ind i denne lyse og tiltalende bolig med veludnyttede kvadratmeter. Lejligheden ligger i en ejendom med elevator, og både køkken og bad er nydelige.

Du omgives af alt, hvad hjertet begærer, på denne fremragende adresse. Afstanden til Nyhavns og Sankt Annæ Plads charmerende atmosfære kan tælles i skridt, og det samme gælder de forrygende faciliteter omkring Kongens Nytorv. Kulturoplevelser og historiske vingesus ligger i DNA?et på dette nærmiljø, hvor shopping, mundvædende spiseoplevelser og et væld af aktiviteter ikke bliver mere let tilgængelige. Hertil kommer selvfølgelig også vandet, ligesom Kongens Have er i gåafstand. Det synes nærmest redundant at påpege, at alt det praktiske såsom metro, bus og supermarkeder er under 400 meter væk.

På Store Strandstræde troner de charmerende bygningsværker på rad og række, og du rykker ind i én fra år 1935 med café i stueplan og elevator i opgangen. Det er på anden sal, at dit hjem ligger, og takket være denne hævede placering kommer der et vældigt lys ind i boligen.

Det opleves i stuemiljøet, hvor vinduerne er orienteret mod syd. Stuen har desuden en fordelagtig størrelse med en rigtig god opbygning, der bliver let at indrette med flere sektioner. Krogen er eksempelvis ideel til soveafsnit, mens resten kan dedikeres til bløde møbler og spisebordet. Der er integreret opbevaringsplads ved entréen, og det er ligeledes i dette område, du finder køkkenet. Sidstnævnte er charmerende med grå fyldningsfronter og en vægmonteret vandhane over den runde vask. Se til slut badeværelset, hvor badekaret også har brusebad afskærmet af glasvæg, og de hvide, smalle fliser sætter en flot stil.

Er det dig, der skal rykke ind i dette fantastiske område? Book en fremvisning allerede i dag.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18