KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Vimmelskaftet 36A, 4. TV.
1161 København K

Sag:GGL4120
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.900.000
Arealer m.m.
Boligareal
89 m2
Andet
Opførelsesår
1857
Liggetid
12
Kvadratmeterpris
kr. 55.056
Energimærke
D
Oprettet
28-01-2021
Opdateret
10-02-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

NB. NB. - NYE FREMVISNINGER ER INDSTILLET - PÅ GRUND AF ENORM INTERESSE - NB. NB.
MIDT I KØBENHAVNS MIDDELALDER BY
HELT STILLE BELIGGENHED
I ET CHARMERENDE BAGHUS UD TIL KLOSTERSTRÆDE
NABO TIL GRÅBRØDRE TORV
2 ALTANER ? NORD OG SYDVENDT
FANTASTISK LYSINDFALD OG DELVIS LOFT TIL KIP
Beliggenheden:
Eftertragtet beliggenhed i hjertet af det indre og autentiske København, en smuk og historisk placering midt byens puls. Her er alle attraktiviteter, handelsmuligheder, uddannelsesinstitutioner og transportforbindelser lige ved hånden.
Ejendommen:
Er opført i 1857 i smuk klassisk arkitektur, og har løbende gennemgået renoveringer som gør, at den stadig fremstår flot og velholdt. Senest er facaderne malet. Foreningen består af 4 opgange med 24 lejligheder og 1 forretning. Fællesfaciliteter: Vaskeri og 2 mindre gårdhaver, hvoraf den ene er specielt hyggelig. Foreningen anvender professionel administrator og har en sund økonomi.
Lejligheden:
Blev gennemgribende renoveret i 1990-94, og er fremstår stadig flot og velholdt. Lejligheden er en veldisponeret og atypisk 4 værelses, som kan tilpasse forskellige målgrupper og behov. Bl.a. kan 2 af værelserne sammenlægges eller inddrages helt eller delvis i stuearealet. Lejlighedens flotte plankegulve og vægge med delvis blottede mursten, er medvirkende til en varm og hyggelige stemning. Radiatorer og rør er skiftet i 2019. Altanerne er fra 2017 og opvarmningen er fjernvarme.
Planløsning:
Entre og fordelingsgang med plads til overtøjet og adgang til en hems, som har flere anvendelsesmuligheder. Godt soveværelse med plads til skabe. Lyst og indbydende toilet. Stemningsfuld opholdsstue med god altan, loft til kip, fritlagte hanebånd, mulighed for brændeovn, tagvinduer hvor lyset strømmer ind, hvilket er faktorer som sammen medvirker til, at det er et virkeligt dejligt sted at opholde sig. 2 fine soveværelser, hvoraf det ene har altan. Lyst køkken som er renoveret/udskiftet i 2019, med alt i hårde hvidevarer inkl. vaske-/tørremaskine, i åben forbindelse til opholdsstuen. Separat bruserum.

Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer i København og på resten af Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed eller sommerhus, så ring på 91550555 eller skriv til os på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk, så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende vurdering. 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18