KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Gothersgade 93C, ST.
1123 København K

Sag:CI-MH180
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 6.495.000
Arealer m.m.
Boligareal
98 m2
Andet
Opførelsesår
1883
Liggetid
17
Kvadratmeterpris
kr. 66.276
Energimærke
D
Oprettet
26-03-2021
Opdateret
13-04-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Behageligt tilbagetrukket fra en af hovedstadens mest berømte gader, nemlig Gothersgade, finder I denne stilrene og velkomponerede lejlighed, der foruden sin sublime beliggenhed også kan bryste sig af en god planløsning i to etager. Velkommen til.

I bosætter jer overordentligt fordelagtigt i byen, og fra adressen kan I se frem til korte afstande til nærmest alle Københavns herligheder. På den modsatte side af vejen møder I eksempelvis Kongens Have, mens Botanisk Have og Østre Anlæg også nås på få minutter til fods. Kvarteret er spækket med interessante specialbutikker, hyggelige caféer samt barer og kulturinstitutioner i særklasse. Som prikken over i?et er I tilsvarende tæt på Nørreport, hvorfra I hurtigt kommer rundt i hele Storkøbenhavn.

Lejligheden udfolder sig i to niveauer og indledes i stueplan. Som I træder inden døre, ankommer I direkte til hjemmets markante køkken-alrum, hvor det smukke sildebensparket straks tiltrækker sig opmærksomheden. Skabselementerne er udført i en elegant stil med hvide, glatte fronter, der passer fortrinligt til boligens generelle æstetik, og i alrumssektionen er der adgang til en fransk altan. Gennem de sprossede vinduer modtages et rigt lysindfald, som også opleves i stuen, der er arrangeret i åben forbindelse med resten af etagen.

Via den klassiske spindeltrappe føres I til underetagen, hvor I tilgodeses af en stor, møblérbar fordelingsgang samt to værelser og et særdeles rummeligt badeværelse med brus. Det ene værelse er sågar forsynet med et enormt vinduesparti, som også giver adgang til den rolige baggård.

Lyder det som noget for jer? Kontakt os for en fremvisning eller yderligere information allerede i dag.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18