KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Gothersgade 17, 2.
1123 København K

Sag:MB-1275
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 4.695.000
Arealer m.m.
Boligareal
97 m2
Andet
Opførelsesår
1766
Liggetid
36
Kvadratmeterpris
kr. 48.402
Energimærke
F
Oprettet
19-08-2020
Opdateret
24-09-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Nær Kongens Have og den idylliske stemning i Nyhavn møder du denne 4-værelses lejlighed, der udstråler en helt særlig charme med originale detaljer og moderne faciliteter.

- Totalrenoveret lejlighed med stort køkken/alrum
- Historisk og karasmatisk ejendom fra 1766
- Central beliggenhed midt i København K


Lejligheden inderholder Kvik-køkken, der er integreret i stuen, så du får et fantastisk åbent opholdsmiljø. De hvide, grebsfri køkkenelementer er opstillet med en praktisk køkkenø. Her er messing vask & armatur. Klassiske dannebrogsvinduer sætter prikken over iet i stuen, hvor den blottede bjælkekonstruktion på væggen understreger hyggen. Sprossede franskedøre fører videre ind på de to værelser. Derudover nydeligt badeværelse med stor brucheniche samt ekstra soveværelse.

Ejendommen er super smuk og der er vaskekælder samt et stor opbevaringsrum i baghuset får du et ekstra rum til opbevaring, mens du møder byens pulserende liv, når du træder ud på gaden. Du får nem adgang til mange af Københavns ikoniske kulturtilbud, grønne arealer og så kan du shoppe alt, hvad hjertet begærer i de nærliggenede specialbutikker, eller ses med vennerne til en kulinarisk oplevelse hos en af de mange restauranter i kvarteret.

Man behøver kun gå til én ejendomsmægler, hele livet, når boligen, sommerhuset eller lejligheden skal sælges, købes eller udlejes.
Vi starter naturligvis med en uforpligtende vurdering og kan kontaktes på tlf. +4531682900 /

Følg os på , eller, og få et indblik i vores hverdag og de mange spændende boliger, trends og områder vi bevæger os i, gennem vores hverdag.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18