KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Hovedvagtsgade 4, 4.
1103 København K

Sag:MB-1268
Ejendomstype
Ejerlejlighed
Økonomi
Kontantpris
kr. 8.995.000
Arealer m.m.
Boligareal
153 m2
Andet
Opførelsesår
1879
Kvadratmeterpris
kr. 58.791
Energimærke
C
Oprettet
23-07-2020
Opdateret
24-07-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

På en helt igennem unik beliggenhed i København K mellem Ny Østergade & Kgs. Nytorv ligger denne totalrenoveret lejlighed. Lejligheden har 3 stuer in suite mod gaden. Det ene kan nemt bruges som soveværelse.

?Suveræn location
?Altanprojekt
?Gennemgribende renoveret
?God ejerforening

Lejligheden byder på entré, udvidet badeværelse med separat brucheniche. Køkken alrum med altanprojekt ind mod gården, viktualierum, 3 stuer in suite mod Hovedvagtsgade, soveværelse. Hovedvagtsgade har en fantastisk historie. Hovedvagten blev opført af Elias David Häusser for kong Frederik 4. i 1723. Den havde vagtlokale for en afdeling infanterister i stueetagen og kontor og arrest ovenpå. På taget var der en sejrsfronton til ære for kongen. Foran på torvet stod vagtens geværer og tre kanoner, der var indhegnet af et rødt rækværk.
Man behøver kun gå til én ejendomsmægler, hele livet, når boligen, sommerhuset eller lejligheden skal sælges, købes eller udlejes. Vi starter naturligvis med en uforpligtende vurdering og kan kontaktes på tlf. +4531682900 / email@bjornbyskov.dk . Følg os på Instagram, Facebook eller Linkedin, og få et indblik i vores hverdag og de mange spændende boliger, trends og områder vi bevæger os i, gennem vores hverdag.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18