KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Haderslevvej 11
6070 Christiansfeld

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Velkommen til Honningkagebyen, også kendt som Christiansfeld, som er en skøn og særdeles stemningsfuld by midt i det sønderjyske landskab.

Christiansfeld er populær af flere årsager. Først og fremmest ligger byen usædvanligt godt lige i smørhullet mellem de større byer Kolding og Haderslev, og så indeholder den selv alt det, som skal til for at holde hverdagen kørende - og endda mere til. Først og fremmest har Christiansfeld både skole og flere gode daginstitutioner til de mindre børn, ligesom der er gode handlemuligheder i hjertet af byen - fx i Netto og Meny. Byen har også eget lægehus og ikke mindst et væld af specialforretninger og hyggelige caféer, som blandt andet sælger den så berømte og højt elskede honningkage.

Derudover er Christiansfeld kendt for sin helt særlige arkitektur og hyggelige, gamle gågade med historiske huse, som har indbragt byen en plads på UNESCOs verdensarvsliste. Alt i alt er her bare utrolig skønt med en dejlig atmosfære, som inviterer til hyggelige aftener ude. Oplev fx en god middag i de idylliske rammer af Tyrstrup Kro eller på Den Gamle Grænsekro.

I disse gode omgivelser ganske nær ved Christiansfeld centrum kan du nu erhverve dig en spændende investeringsejendom på adressen Haderslevvej 11. Der er tale om en solid ejendom, som indeholder fire lejelejligheder - en god investering, som giver et godt afkast.

Der er to lyse og indbydende lejligheder på hver etage, og flere af lejerne har boet i ejendommen i en årrække og sikrer dermed en tryg og stabil indkomst. Den ene af stuelejlighederne, dén der vender mod den hyggelige have, er tilmed i ekstra god stand med gulvvarme og nyere vinduer.

Denne lejlighed er indrettet utrolig godt med direkte adgang til det åbne køkken-alrum fra den store entré. Herfra kan man videre begive sig ud i en lysfyldt udestue med kig til haven, mens man finder to store værelser i hver sin ende af lejligheden, hvilket gør boligen anvendelig for både par og børnefamilier. Fra gangen er der endvidere adgang til et stort, moderne brusebadeværelse og et praktisk bryggers.

Nabolejligheden er anderledes indrettet og byder velkommen til hele tre potentielle værelser, som kan tilgås fra henholdsvis den åbne stue og det hyggelige, mindre køkken. Dertil finder man et badeværelse af god størrelse.

Hvor de to lejligheder i stueniveau også henvender sig til børnefamilierne, er de to lejligheder på 1. sal ideelle for singler og par, som vil nyde en central placering i Christiansfeld. Hver især er de udstyret med både køkken og bad, et stort pulterrum til opbevaring samt - i lejligheden mod øst - én stor stue, mens den vestvendte lejlighed byder på to stuer en suite og altan.

En spændende ejendom i mindst ligeså spændende omgivelser!


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18