KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Østergade 66E
9560 Hadsund

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Virkelig dejlig andelsbolig på 84 kvm. i et plan. Opført 2005 som ½ dobbelthus, i flot rosa teglsten, med tegltag og træ-/alu vinduer med termoglas.

Huset er fuldstændig istandsat, efter tidligere beboer og fremstår både lyst / nymalet og aldeles indbydende samt indflytningsklart.

Andelsboligen som er meget veldisponeret, INDEHOLDER: Entre med lyst klinkegulv. Lille bryggers med lyst klinkegulv, skabe og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Soveværelse med gulvtæppe og indbyggede skabe. Flot badeværelse med bruseniche og lyst klinkegulv. Opholdsstue med flot ny-afslebent og ny-behandlet parketgulv samt udgang til flisebelagt terrasse og haven. Køkken med spiseplads og flot ny-adslebent og ny-behandlet parketgulv samt adgang til stuen via flot 1½ fransk glasdør med vinduessprosser. Værelse med tæppebelagt gulv.

Endvidere carport med udhus / depotrum.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18