KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Gartneralléen 49
8751 Gedved

Sag:PEJ158
Ejendomstype
Andelsbolig
Økonomi
Indskud
kr. 295.000
Boligydelse
kr. 7.925
Forbrug
kr. 498
Ejerudgift
kr. 7.925
Arealer m.m.
Boligareal
108 m2
Andet
Opførelsesår
2009
Liggetid
21
Kvadratmeterpris
kr. 2.731
Energimærke
B
Oprettet
12-01-2021
Opdateret
02-02-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

OMRÅDET: Denne velindrettede andelsbolig nærmest uden spildplads ligger i et særdeles eftertragtet og fuldt bebygget kvarter i Gedved med trygge stisystemer til skole, daginstitutioner, indkøb, sport og offentlig transport - samt få hundrede meter til Hansted skov og sø. Gedved ligger rigtig fint ift. både Horsens (10 min) og Aarhus (25 min).

EJENDOMMEN: Huset ligger i en klynge af små godt indrettede andelsboliger, der ligger to og to med tilhørende carport og fælles parkeringsareal. Omkring huset her er der masser af luft omkring og perfekt og solorienteret beliggenhed. Til boligen hører en dejlig solrig have, en skøn solterrasse og lige ved hoveddøren et lille udhus med plads til redskaber. Foreningen er præget at et godt naboskab og et trygt sted at bo.

INDRETNINGEN: Kombineret entré og bryggers med plads til garderobe. Stort HTH køkken med god skabsplads og skøn stue med fine indretningsmuligheder. Her er naturligvis udgang til terrasse og haven. Herudover tre fine værelser i god størrelse og ét nydeligt badeværelse. Der er foretaget flere gode tilvalg, som eks. forlænget køkken, så der er godt med skabs- og arbejdsplads samt mange spots i loft. Herudover flotte parketgulve i de fleste rum. Her er gulvvarme overalt, flot Energimærke B og lavt varmeforbrug.

Andelsboligen er en yndet boligform for mange, hvor man stadig af følelsen af at bo i en nyere og flot, mindre villa. De seneste to udbudte andelsboliger i foreningen er solgte indenfor ganske få måneder, så tøv ikke med at bestil en fremvisning, hvis denne bolig kunne have interesse. Denne er blandt de bedst beliggende i andelsforeningen med have og terrasse mod stik syd, så man har sol det meste af dagen.

Forældrekøb og omvendt forældrekøb er tilladt. Det er ligeledes tilladt at holde hund eller kat.


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18