KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Rolighedsvej 22
6710 Esbjerg V

Sag:PM488
Ejendomstype
Andelsbolig
Økonomi
Indskud
kr. 1.158.030
Boligydelse
kr. 2.040
Forbrug
kr. 422
Ejerudgift
kr. 2.040
Arealer m.m.
Boligareal
84 m2
Carportareal
11 m2
Andet
Opførelsesår
1985
Kvadratmeterpris
kr. 13.786
Prisændring
-%
Energimærke
B
Oprettet
10-09-2019
Opdateret
10-09-2019

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

I det eftertragtede Sædding med gå afstand til stranden, indkøbs muligheder mv. tilbydes denne særdeles velholdte Andelsbolig på ca. 84 m2 i 2 plan og lækker stor udestue på ca. 18 m2 samt med tilhørende carport og skøn mindre solrig vel anlagt have. Andelsboligen er opført i sten med tag stens tag pålagt. Indvendig tilbydes følgende indretning : Pæn lys entre med nydeligt klinkegulv og med trappe til 1 sal og med god plads til garderobe.

Særdeles flot nyere badeværelse ensfarvede klinker på gulv samt vægge, pænt badeværelses miljø skab med nedfældet håndvask, ophængt toilet, sep. bruseniche, gulvvarme mv. og med plads til vaskemaskine, tørretumbler.

Pænt lyst køkken med hvide køkken elementer og i åben forbindelse til stue / alrum, hvor der er en halv væg til køkkenet. Der er gode møblerings muligheder for opholdsstue samt til spise afdeling, der er endvidere pålagt fint lyst laminat gulv. Fra stuen er der udgang til den skønne lyse udestue som er isoleret og fra udestuen er der udgang til fin sol terrasse samt den smuk anlagte have.

På 1 sal. forefindes . Stor repos. 1 stort lyst forældre soveværelse med hyggelige skråvægge samt ovenlys vindue samt skabsplads.. 1 stort lyst værelse / kontor med hyggelige skråvægge samt ovenlys vindue. Der er pålagt det samme fine lyse laminat gulv som i stueetagen og alle dørtrin er fjernet så gulvene går igennem værelserne.

Hele Andelsboligen fremstår i særdeles god samt vedligeholdt stand og sælges til overtagelse efter nærmere aftale.

Har du lyst til en uforbindende besigtigelse af denne flotte Andelsbolig, da kontakt venligst vort kontor og aftale nærmere, du bliver bestemt ikke skuffet !
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - Engtoftevej 7,st. - 1816 Frederiksberg C - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18