KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Orionvej 74A
4700 Næstved

Sag:GGA1721
Ejendomstype
Andelsbolig
Økonomi
Indskud
kr. 288.000
Boligydelse
kr. 7.733
Forbrug
kr. 500
Ejerudgift
kr. 7.733
Arealer m.m.
Boligareal
103 m2
Andet
Opførelsesår
2008
Liggetid
1
Kvadratmeterpris
kr. 2.796
Energimærke
C
Oprettet
04-03-2021
Opdateret
05-03-2021

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

NB. KAN TIDLIGST OVERTAGES: 01.03.22
MANGE TILVALG / FORBEDRINGER
OVERDÆKKET TERRASSE OG GOD HAVE
EGEN P-PLADS

Byen: Næstved er grundlagt i 1135 og ligger i en yderst naturskøn del af Sydsjælland, hvor - Sjællands længste å - Susåens 83 km lange løb ender i fjorden, som forbinder havnen og ferieperlen Karrebæksminde, som sammen med Gavnø og Herlufsholm er byens største attraktioner og vartegn. Med et stort opland og mere en 50.000 indbyggere, er det Sjællands femtestørste by og den uofficielle hovedstad på Sydsjælland. Byen har et driftigt handelsliv med mange arbejdspladser og gode uddannelses muligheder. Med kun 80 kilometer / 55 minutter med det offentlige til Kongens Nytorv i København, så er byen ligeledes en stor pendler by - med mere en 5.000 rejsende hver dag.
Beliggenheden: Ejendommen ligger i et af byens nyeste kvarterer - som i daglig tale kaldes Stjernekvarteret, hvor bl.a. Næstved storcenter også er placeret. Der er hurtig adgang til motorvej og kort afstand til de smukke omgivelser i Herlufsholm, hvor også kostskolen, Lille Næstved skole og Susåen ligger. Indkøbsmuligheder, skole, børnehave og vuggestue findes indenfor få hundrede meter.
Ejendommen: Er opført i eksklusiv og moderne stil med store glas partier, hvide facader og ensidig taghældning i savtakket arkitektur. Foreningen som består af 20 lejligheder, er professionelt drevet, med fokus på omkostninger og stabilitet i boligafgiften. Fællesfaciliteterne omhandler: P-plads. Opbevaringsskur. Grønne arealer og legeplads. Husdyrhold er: Tilladt ? med begrænsninger. Udlejning er: Tilladt - med begrænsninger.
Lejligheden: Er tegnet med henblik på, at skulle være et godt sted for mennesker at opholde sig. Således er lysindfaldet, rum- og udearealer prioriteret højt, med bl.a. store vinduespartier.
Planløsning: Entré med god skabsplads. Skøn stue med fantastisk lysindfald, direkte adgang til den overdækkede terrasse samt haven, og i åben forbindelse til køkkenet. Smagfuldt køkken med alt i hårde hvidevarer. Stort soveværelse med klædeskab og ligeledes med udgang til terrassen. Badeværelse med niche og gulvvarme. 2 gode gæste-/børneværelser, i en størrelse som kan opfylde de fleste ønsker. Bryggers med plads til vaskesøjle.
Ejendomsmæglerne GUNDE & GUNDE vurderer, sælger og udlejer på hele Sjælland.
Ønsker du også det bedste for din nuværende villa, villalejlighed, rækkehus, ejerlejlighed, andelslejlighed, sommerhus eller byggegrund, så kontakt os på tlf. 91550555 eller på kontakt@GUNDEogGUNDE.dk - så kommer vi gerne forbi med en gratis og uforpligtende


 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18