KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Valborg Allé 19, 3. th.
2500 Valby

Ejendommen er solgt.

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Indflytningsklar, super flot kvalitets andelsbolig med flotte gulve og en god planløsning. Boligens store og flotte vinduer sikrer et perfekt lysindfald overalt.

Boligen indeholder: God entre med plads til overtøjet, flot og lækkert køkken med gode hårde hvidevarer, hyggelig spisestue, stort soveværelse med plads til det store skab, i direkte forbindelse gennem flotte glasdøre findes den herlige stue, godt og rummeligt flisebadeværelse med sep. brus og plads til vaskemaskinen.

Området: Parrallelgade til Valby Langgade gør at man er tæt på alt. Det være sig indkøb, shopping muligheder, cafe-livet og tæt på fra S-tog. Søndermarken og Frederiksberg Have ligger ligeledes inden for gåafstand.

En særdeles lækker bolig der er til hurtig overtagelse og som har alt hvad man skal bruge i dagligdagen inden for rækkevidde.

 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18