KEYBO.dk
Log på  Du er ikke logget på
Error loading MacroEngine script (file: /cart/mini-cart.cshtml)
KEYBO.dk  
 

Få 3 tilbud

Er du i tvivl om hvilken ejendomsmægler du skal invitere til at vurdere din bolig? Det kan KEYBO hjælpe dig med og det er helt gratis, En Keybo medarbejder ringer dig op, vi afklarer dine forventninger og finder de bedst egnede ejendomsmæglere.

Bestil her

Frederikssundsvej 78A, 3. 14.
2400 København NV

Sag:1779BM
Ejendomstype
Andelsbolig
Økonomi
Indskud
kr. 349.000
Boligydelse
kr. 9.216
Forbrug
kr. 850
Ejerudgift
kr. 9.216
Arealer m.m.
Boligareal
95 m2
Andet
Opførelsesår
1908
Liggetid
245
Kvadratmeterpris
kr. 3.674
Prisændring
-%
Energimærke
C
Oprettet
19-02-2020
Opdateret
22-10-2020

Få et godt boligkøb

Vi kan hjælpe dig med
rådgivning og
attraktiv finansiering

 

Få et tilbud

Energimærke, Tilstandsrapport og Eleftersyn til 8.848,-

Beskrivelse

Nu udbydes denne store 2V andelslejlighed på hele 95 kvm på 3 sal med vinduer væk fra Frederikssundsvej, samt en super central placering, hvor du har alt inden for en overkommelig afstand af diverse indkøbsmuligheder, take-away, grønthandlere, caféer, restauranter samt offentlig transport i form af bus eller tog fra Nørrebro station samt Metroen.

Ejendommen er opført i 1908 i røde mursten med sort tegltag, og som er etableret som andelsboligforening i 2005, og består af 16 andelslejligheder som byder på dørtelefon, elevator, parkeringsplads, tørrekælder, cykelkælder, solrig fælles have, samt brugsret til et kælderrum.

Vi byder indenfor i denne skønne lyse fordelingsentre, hvor der er mulighed for at have et opbevaringsskab, samt at hænge overtøjet og stille skoene, moderne badeværelse med gulvvarme og flotte lyse klinker, separat bruseniche, samt muligheden for at have en vaskesøjle. Rummeligt soveværelse med flotte hvide vægge, samt plads til en seng og skab og med et godt lysindfald fra det store vindue mod gården. Velfungerende nyere køkken i antracit grå med lys bordplade og integreret opvaskemaskine og køle-/Fryseskab, samt åben bar til stuen. Fra køkkenet kommer vi ind i den meget rummelige stue, hvor der er gode indretnings muligheder af både sofa arrangementet og spisebord, samt det skønne lysindfald fra de sprossede vinduer.

Lejligheden fremstår indflytnings klar med flotte hvidmalede vægge, højt til loftet og flotte plankegulve, og kan overtages efter aftale.

Dette er en lejlighed som både skal ses og opleves! - Så ring allerede i dag, hvis du ønsker en fremvisning af denne skønne 3 sals lejlighed.

Vurderingsprincip: Andelskronen er beregnet på baggrund af anskaffelsesprisen pr. 31.12.2019 til 30.365.000
Skal din bolig sælges? - Ring for en gratis og uforpligtende vurdering på tlf. 33 12 13 13.
 
Ejendomsmæglere på KEYBO.dk     Boligleksikon
KEYBO.dk - kontakt Johnnie Ankjær – 21 44 18 18